Zilveren jubileum

Vanaf 19 maart 2021

Het gemeenschapscentrum De Wouwer werd op 22 maart 1996 feestelijk geopend door Vlaams minister-president Luc Van den Brande, samen met provinciaal deputé Vic Van Eetvelt, burgemeester Seppe Segers en enkele schepenen met Rik Van Tigchelt als grote bezieler.

Al vijfentwintig jaar voelen wij ons hier thuis en zijn we ook het huis van de openbare bibliotheek, een mooie taverne, VVV Toerisme Ravels vzw en vele organisaties en verenigingen.

We organiseren daarom op 19, 20 en 21 maart 2021 een feestweekend voor iedereen die de afgelopen jaren bij De Wouwer betrokken is geweest. Jij mag dan zeker niet ontbreken!

Het programma is nog niet helemaal uitgewerkt, maar we kunnen wel al een tipje van de sluier oplichten. Waarschijnlijk zullen we een tentoonstelling over vijfentwintig jaar De Wouwer opstellen, een kinderfuif organiseren, een vrij podium met als afsluiter een band uit De Nieuwe Lichting van Studio Brussel inrichten, een wandeling uitstippelen met onderweg allerlei verrassingen, een concert en fuif met muziek uit de afgelopen vijfentwintig jaar voorzien, een klassieke thé dansant op touw zetten …

We verwachten je!

Praktisch:

  • Locatie: De Wouwer
  • Organisator: De Wouwer i.s.m. allerhande partners