William Boeva - 13

Zaterdag 10 mei 2025 om 20.00 uur 

Comedy

Koop tickets of Koop een abonnement

Is uw deur op slot? Is uw oven uit? Hebt ge het licht uitgedaan?

Hij loopt enkel op de witte strepen van het zebrapad en nooit onder een ladder. Daar is niks mis mee. Toch? En iedereen... Wacht!

Is uw deur op slot? Is uw oven uit? Hebt ge het licht uitgedaan?

Hij loopt enkel op de witte strepen van het zebrapad en nooit onder een ladder. Daar is niks mis mee. Toch? En iedereen weet dat 13 een ongeluksgetal is. Maar bij 12 en 14 voelt hij zich ook niet meer zo comfortabel en dat is misschien toch wat te ver doorgeslagen? 

William Boeva werkt volop aan zijn gezondheid, fysiek en mentaal. Een volledige... Sorry, momentje.

Is uw deur op slot? Is uw oven uit? Hebt ge het licht uitgedaan?

William Boeva werkt volop aan zijn gezondheid, fysiek en mentaal. Een volledige dag heeft hij ervoor ingepland. Maar hij is wat tijd verloren bij het tellen van de trappen. En hij moest nog eens bellen naar zijn moeder. En voor de zekerheid heeft hij toch de trappen nog eens opnieuw geteld, je weet maar nooit. 

Ontdek de vierde zaalshow van William Boeva, waarin hij probeert in pijnlijk hilarische situaties de schijn hoog te houden dat hij alles onder controle heeft. Balancerend tussen een dwangstoornis en een hoop sociale verplichtingen, vraagt hij zich af wie nu eigenlijk de controle heeft over zijn brein. 

"De beste comedyvoorstelling die we in tijden zagen." De Standaard (*****)

"Eerst de mondhoeken omhoog, dan het nekhaar: Boeva heeft precies het goede evenwicht te pakken in deze superieure voorstelling." De Morgen (*****)

"Een ijzersterke show die je alle hoeken van Boeva's zolderkamer laat zien: de geestige, de donkere, de geëngageerde, de maatschappijkritische, de poëtische en -last but not least- de liefhebbende." Knack Focus (****)

Ticketprijzen:

  • normaal: € 20,00
  • abonnee: € 18,00 
  • student/-20: € 15,00
  • kansentarief UiTPAS: € 4,00

Koop tickets of Koop een abonnement

Praktisch

  • Locatie: De Wouwer, Kloosterstraat 4, 2380 Ravels
  • Organisator: De Wouwer
  • Meer info: williamboeva.be