We vieren ook in het najaar

We organiseren van 4 tot en met 7 november 2021 een verlengd feestweekend met voor elk wat wils. 

Kinderfuif 

Op donderdagnamiddag 4 november organiseren we een fuif voor de jongste cultuurfanaten onder ons, want de kinderen van Ravels verdienen ook hun plaats in De Wouwer. 

Rock on Wouwer 

We organiseren een rockconcert op vrijdagavond 5 november. We kunnen al verklappen dat de lokale helden van Poppel zullen optreden. Daarna zal een Belgische band spelen die onlangs is doorgebroken. We hopen snel te kunnen bekendmaken welke band dat zal zijn. 

Was het nu 1996, 2008 of 2021? 

Op zaterdagavond 6 november geven we een feest met muziek van de afgelopen kwarteeuw. De spektakelband FUNKY D brengt heel fijne kwaliteitsmuziek voor jong en oud, zeer dansbaar en aangenaam voor het oog en het oor. 

Het Kempense dj-duo Cappu & Chino schenkt een kopje straffe songs met erbovenop een schuimend laagje beats. Ze hebben een boontje voor ambiance, roeren door hun uitgebreide platenkast en serveren de beste muziekjes van vroeger en nu. 

Thé Dansant 

Een heuse Thé Dansant, dat is pas terugblikken. Op zondagnamiddag 7 november kan je luisteren naar Cream Colored Ponies. Ze staan voor echte jazzcats met een passie voor de swingmuziek uit de jaren 30 en 40! Op hun nostalgische trip door het swingtijdperk brengen ze hulde aan de crooners van weleer, bekend om hun rustige, zachte en vooral natuurlijke stemgeluid.