Viering sportlaureaten

Naar jaarlijkse gewoonte huldigen de gemeentelijke sportraad en het gemeentebestuur de sportlaureaten van het voorbije jaar.

De viering van de sportlaureaten vindt plaats op zaterdag 11 maart 2023 om 20:00 uur in GC De Wouwer.

Sportlaureaten

Alle sportlaureaten van 2022 worden op een gepaste manier gehuldigd. Vereiste is dat deze sporters een uitzonderlijke sportprestatie hebben neergezet. De periode waarvoor sportprestaties in aanmerking worden genomen loopt van 1 januari 2022 tot en met 31 december 2022.

Nominaties

Als er het afgelopen jaar binnen jouw vereniging, familie of vriendenkring een uitzonderlijke individuele of collectieve sportprestatie(s) werd(en) geleverd, dien dan een kandidaat in via het formulier dat u hieronder terugvindt.

Een volledig ingevuld dossier van de kandidaat/kandidaten bezorg je ten laatste op zaterdag 31 januari 2023 aan de sportdienst of de sportraad.
De sportraad maakt een selectie uit de kandidaat-sportlaureaten en zorgt er voor dat deze personen op een gepaste manier gehuldigd worden.

Probeer de kandidaturen voldoende te motiveren en digitaal aan te leveren met foto’s en eventueel filmpjes van de geleverde prestaties of trainingen.

Deze mogen doorgestuurd worden naar:
- Luc Pijpers (sportraad) - pijpers.luc@telenet.be
- Sportdienst - sportdienst@ravels.be

Gepubliceerd op dinsdag 24 jan 2023 om 14:08

Thema's