Vakantieopvang De Hei

Tijd om te rusten, te spelen, te ravotten, een uitstapje te maken, gewoon fijn thuis te zijn... Maar wat duurt de vakantie soms lang! Natuurlijk worden er kampen georganiseerd, is er een speelpleinwerking of kun je beroep doen op een babysitdienst. Maar wat als je kind een mentale beperking heeft en bijzondere zorgen en begeleiding nodig heeft?

In Retie organiseert Mekanders van 18 juli tot en met 22 augustus 2022 vakantieopvang, speciaal voor kinderen en jongeren met een mentale beperking van 3 tot 21 jaar. De opvang is open van maandag tot vrijdag van 8.30u tot 16.30u. Per dag kunnen er 15 kinderen deelnemen.

Het aanbod van activiteiten wordt afgestemd op de diversiteit van de kinderen die die dag aanwezig zijn. Een greep uit het aanbod: samen spelen, knutselen, koken, snoezelen, waterspelen, sport, wandelen, een uitstap... Kortom: spannende en leuke activiteiten,  volledig afgestemd op de noden van elk kind.

Kostprijs

De kostprijs voor deze vakantieopvang bedraag 10,72 euro per dag. Via Rechtstreek Toegankelijke Hulp (RTH) kan een korting van 50% bekomen worden. 

Meer info

https://www.mekanders.be/afdelingen/vakantieopvang

E-mail: lieselotte.vanlaarhoven@mekanders.be

Voor wie

Vakantieopvang De Hei is bedoeld voor kinderen en jongeren uit volgende gemeentes: Arendonk, Dessel, Ravels en Retie.