Tickets

Tickets

Je kan op volgende manieren tickets reserveren of inschrijven:

Koop je tickets online

  • je kan betalen via Payconiq, Bancontact, kredietkaart, overschrijving ...
  • je krijgt je tickets in je mailbox

Bestel je tickets telefonisch

  • je vraagt een betaallink en betaalt op die manier, na betaling ontvang je jouw tickets in je mailbox
  • je komt de tickets binnen de vijf dagen contant betalen en ophalen.

Koop je tickets aan het loket

  • je vraagt een betaallink en betaalt op die manier, na betaling ontvang je jouw tickets in je mailbox
  • je komt de tickets binnen de vijf dagen contant betalen en ophalen.

Tickets, gereserveerd minder dan 14 dagen vóór de voorstelling, moet u ten laatste een half uur voor de voorstelling betalen en afhalen, anders worden ze doorverkocht.

Abonnement

Je krijgt een abonnement van zodra je tickets reserveert voor drie of meer abonnementsvoorstellingen. Je krijgt dan een korting van ongeveer 15 % per ticket.

Reducties

Er zijn reductietarieven voor abonnementshouders (± 15 % korting), groepen vanaf 10 personen (± 15 % korting), -20-jarigen en studenten (± 50 % korting) en bezitters van een UiTPAS met kansentarief (± 80 % korting). Het groepstarief kan je niet selecteren als je online tickets reserveert.

Burenkuur

Het je al eens de moeite gedaan om een bezoek te brengen aan de kleinere cultuurcentra in de buurt? In de gemeente Beerse ('t Heilaar) en Oud-Turnhout (De Djoelen) zijn mooie centra met een heel verscheiden en mooi programma. Het is zeker de moeite om eens op Burenkuur te gaan.

Als je voor de drie Burenkuurvoorstellingen tegelijk tickets koopt, krijg je een fenomenale korting. Je betaalt dan voor de drie voorstellingen samen € 40,00.

Geschenkbon

Zoek je een geschenk voor iemand, maar weet je niet goed wat? Wij verkopen ook cadeaubons ter waarde van een bedrag naar jouw keuze. Deze cadeaubons kunnen online of aan het loket ingeruild worden. Je kan ze ook deels inruilen en het restbedrag bewaren voor een volgende keer.

Coronamaatregel

We stellen nog niet alle tickets ter beschikking omdat we nog niet weten hoeveel personen we kunnen verwelkomen. We kunnen evenmin garanderen dat de plaatsen die je kiest, behouden blijven omdat nog niet duidelijk is aan welke afstandsregels we ons zullen moeten houden. Het is mogelijk dat er in de loop van de volgende maanden meer tickets beschikbaar gesteld zullen worden. Als een voorstelling die je graag zou bijwonen uitverkocht zou zijn, raden we aan je zeker te registreren op de reservelijst.