Tickets

Tickets

Je reserveert je tickets best online, dan heb je de meeste keuzemogelijkheden en het kan op elk moment van de dag. Je kan ook aan de balie of telefonisch reserveren, maar dat kan alleen tijdens de openingsuren. Via e-mail reserveren is niet mogelijk.

Koop je tickets online

  • je kan betalen met Payconiq, Bancontact, iDEAL, kredietkaart, overschrijving ...
  • je krijgt je tickets in je mailbox

Bestel je tickets telefonisch

  • je vraagt een betaallink en betaalt op die manier, na betaling ontvang je jouw tickets in je mailbox
  • je komt de tickets binnen de vijf dagen contant betalen en ophalen.

Koop je tickets aan het loket

  • je vraagt een betaallink en betaalt op die manier, na betaling ontvang je jouw tickets in je mailbox
  • je komt de tickets binnen de vijf dagen contant betalen en ophalen.

 

Als je minder dan vijf dagen vooraf reserveert, kan je niet meer per overschrijving betalen. In dat geval betaal je online of aan de balie. Jouw tickets blijven dan geldig tot een half uur voor de voorstelling.

Abonnement

Je kan voor een abonnement kiezen van zodra je tickets reserveert voor drie of meer abonnementsvoorstellingen. Je krijgt dan een korting van ongeveer 10 % per ticket.

Reducties

Er zijn reductietarieven voor abonnementhouders (± 10 % korting), -20-jarigen en studenten (± 25 % korting) en bezitters van een UiTPAS met kansentarief (± 80 % korting).

Als je tickets wil bestellen aan het UiTPAS-kansentarief, geef je jouw UiTPAS-nummer op. Een UiTPAS is persoonlijk en staat op naam. Je kan hem dus niet delen of doorgeven aan iemand anders.

Geschenkbon

Zoek je een geschenk voor iemand, maar weet je niet goed wat? Wij verkopen ook cadeaubons ter waarde van een bedrag naar jouw keuze. Deze cadeaubons kunnen online of aan het loket ingeruild worden. Je kan ze ook deels inruilen en het restbedrag bewaren voor een volgende keer.