Tickets

Tickets

Je reserveert je tickets best online, dan heb je de meeste keuzemogelijkheden en het kan op elk moment van de dag. Je kan ook aan de balie of telefonisch reserveren, maar dat kan alleen tijdens de openingsuren. Via e-mail reserveren is niet mogelijk. Het groepstarief, het UiTPAS-kansentarief en plaatsen voor rolstoelgebruikers zijn niet online te verkrijgen.

 

Koop je tickets online

  • je kan betalen met Payconiq, Bancontact, kredietkaart, overschrijving ...
  • je krijgt je tickets in je mailbox

Bestel je tickets telefonisch

  • je vraagt een betaallink en betaalt op die manier, na betaling ontvang je jouw tickets in je mailbox
  • je komt de tickets binnen de vijf dagen contant betalen en ophalen.

Koop je tickets aan het loket

  • je vraagt een betaallink en betaalt op die manier, na betaling ontvang je jouw tickets in je mailbox
  • je komt de tickets binnen de vijf dagen contant betalen en ophalen.

 

Tickets, gereserveerd minder dan 14 dagen vóór de voorstelling, moet u ten laatste een half uur voor de voorstelling betalen en afhalen, anders worden ze doorverkocht.

Abonnement

Je krijgt een abonnement van zodra je tickets reserveert voor drie of meer abonnementsvoorstellingen. Je krijgt dan een korting van ongeveer 15 % per ticket.

Reducties

Er zijn reductietarieven voor abonnementhouders (± 15 % korting), groepen vanaf 10 personen (± 15 % korting), -20-jarigen en studenten (± 50 % korting) en bezitters van een UiTPAS met kansentarief (± 80 % korting).

Het groepstarief en het kansentarief kan je niet selecteren als je online tickets reserveert.

Geschenkbon

Zoek je een geschenk voor iemand, maar weet je niet goed wat? Wij verkopen ook cadeaubons ter waarde van een bedrag naar jouw keuze. Deze cadeaubons kunnen online of aan het loket ingeruild worden. Je kan ze ook deels inruilen en het restbedrag bewaren voor een volgende keer.