Uitstappen en activiteiten zomer

In de zomervakantie maakt de speelpleinwerking regelmatig een uitstap. Op die dagen kunnen enkel kinderen die hiervoor op voorhand zijn ingeschreven terecht op het speelplein.

Inschrijven voor deze activiteiten is verplicht en kan vanaf dinsdag 14 juni om 18.00 uur online via deze link. Kinderen die niet zijn ingeschreven, kunnen helaas niet mee. Aangezien de gewone speelpleinwerking die dag gesloten is, kunnen zij ook niet worden opgevangen. 

Indien je bent ingeschreven, maar uiteindelijk toch niet kan meegaan, vragen we om dit zo snel mogelijk te melden aan de gemeentelijke jeugddienst. Op die manier kunnen eventuele kinderen op de wachtlijst verwittigd worden om de vrijgekomen plaats in te nemen.

OPGELET: er moet NIET vooraf ingeschreven worden voor Circus De Sven op 17 augustus. Aangezien deze activiteit doorgaat op de terreinen van Wirrel Warrel - en we dus geen rekening hoeven houden met een beperkt aantal plaatsen in de bus - hoef je voor deze activiteit NIET vooraf in te schrijven. Net zoals op alle andere speelpleindagen, kan je 's morgens of 's middags gewoon langskomen voor een (halve) dag vol plezier. 

Contact

Jeugddienst

Adres
Gemeentelaan 60 , 2381 Ravels