Sportlaureaten nomineren

Naar jaarlijkse gewoonte huldigen de gemeentelijke sportraad en het gemeentebestuur de sportlaureaten van het voorbije jaar.

De sportlaureatenviering zal op zaterdag 9 maart 2024 doorgaan in GC De Wouwer om 20u00.

Sportlaureaten

Alle sportlaureaten van vorig jaar worden gehuldigd tijdens de sportlaureatenviering.
Vereiste is wel dat deze sporters minstens op het podium stonden van een provinciaal kampioenschap of een uitzonderlijke prestatie hebben verwezenlijkt. De periode waarvoor sportprestaties in aanmerking worden genomen loopt van 1 januari 2023 tot en met 31 december 2023.

Nomineren

Als er het afgelopen jaar binnen jouw vereniging, familie of vriendenkring een uitzonderlijke individuele of collectieve sportprestatie(s) werd(en) geleverd, dien dan een kandidaat in via het formulier dat u hieronder terugvindt.

Een volledig ingevuld dossier van de kandidaat/kandidaten bezorg je ten laatste op woensdag 31 januari 2024 aan de sportdienst of de sportraad.
De sportraad maakt een selectie uit de kandidaat-sportlaureaten en zorgt er voor dat deze personen op een gepaste manier gehuldigd worden.

Probeer de kandidaturen voldoende te motiveren en digitaal aan te leveren met foto’s en eventueel filmpjes van de geleverde prestaties of trainingen.

Indien het niet lukt via het e-formulier mag alles ook doorgestuurd worden naar:

- Luc Pijpers (sportraad) - pijpers.luc@telenet.be
- Sportdienst - sportdienst@ravels.be

Gepubliceerd op woensdag 22 nov 2023 om 09:05

Thema's