Ravels Ravot on tour - buurtspelmomenten voor kinderen

Deze zomer trekken de jeugd- en de sportdienst eropuit. Samen met een aantal (buurt)comités organiseren zij buurtspelmomenten op verschillende locaties in Ravels onder de naam "Ravels Ravot on tour".

Met de hulp van een aantal enthousiaste monitoren en een wagen vol spelmateriaal, boksen zij een geweldige namiddag in elkaar voor de kinderen uit de buurt. Zij kunnen tussen 14.00 uur en 17.00 uur gratis komen meespelen. Vooraf inschrijven hiervoor is niet nodig. 

Vaak is er een gemeentelijk aanbod waaraan kinderen kunnen deelnemen. Door de drempel te verlagen en deze keer zelf naar de buurten te trekken, hopen de jeugd- en de sportdienst ook kinderen te bereiken die anders geen gebruik maken van dit aanbod. 

Komt jouw (klein)zoon of (klein)dochter ook graag meespelen? Dan kan dat op één van volgende momenten:

  • woensdag 24 juli op het grasveld tussen Hondseind 17a en 19 (voor kleuters en lagere schoolkinderen) - i.s.m. buurtcomité Hondseind
  • woensdag 31 juli op het grasveld achter de chalet in Ravels (voor lagere schoolkinderen) - i.s.m. Taalhuis Ravels
  • woensdag 14 augustus op speelplein Nonnenbos (voor lagere schoolkinderen) - i.s.m. buurtcomité Nonnenbos

We vragen om zelf een drinkbus gevuld met water mee te brengen en bij zonnig weer de kinderen vooraf goed in te smeren.

Wie tot slot interesse heeft om deze namiddagen als enthousiaste animator mee te begeleiden, mag steeds een mailtje sturen naar jeugddienst@ravels.be voor meer informatie over de taakinhoud en de verloning. 

Gepubliceerd op woensdag 10 jul 2024 om 13:50