Nieuwe infofolder VVV-Toerisme Ravels

Op zoek naar een onvergetelijke vakantiebestemming? Zoek niet verder dan de gemeente Ravels, waar je wordt verwelkomd met open armen en adembenemende schoonheid.

En als je op zoek bent naar informatie om je vakantie te plannen, dan heeft VVV-Toerisme Ravels de perfecte oplossing voor jou!

De nieuwe uitvouwbare folder van VVV-Toerisme Ravels vzw is de ideale gids om je te helpen alles te ontdekken wat de gemeente Ravels te bieden heeft. De folder past gemakkelijk in je broek- of jaszak, zodat je hem altijd bij de hand hebt. En dankzij de waterafstotende coating op de cover en het papier, is hij ook bestand tegen de eerste regendruppels.

Maar het beste moet nog komen! Aan de ene zijde van de folder vind je een plattegrond van de vijf dorpskernen, waarmee je jezelf gemakkelijk kunt oriƫnteren. Aan de andere zijde vind je een beknopte beschrijving van elke dorpskern, met alle informatie die je nodig hebt om je vakantie te plannen. Van de meest gezellige overnachtingsplaatsen tot de leukste activiteiten en bezienswaardigheden, de folder biedt alles wat je nodig hebt om te genieten van een fantastische vakantie.

Of je nu houdt van wandelen, fietsen, zwemmen of gewoon lekker ontspannen, de gemeente Ravels heeft voor elk wat wils. En met de nieuwe uitvouwbare folder van VVV-Toerisme Ravels vzw heb je alle informatie binnen handbereik om het beste uit je vakantie te halen.

Dus waar wacht je nog op? Kom naar de gemeente Ravels en ontdek alles wat deze prachtige bestemming te bieden heeft. Haal je exemplaar van de nieuwe uitvouwbare folder bij het kantoor van VVV-Toerisme Ravels en begin je avontuur vandaag nog!

Het VVV-kantoor is geopend op:

  • dinsdag: 13.00 - 17.00 uur
  • woensdag: 9.00 - 12.00 uur & 13.00 - 17.00 uur
  • zaterdag: 9.30 - 12.00 uur
Gepubliceerd op dinsdag 4 apr 2023 om 11:11

Thema's