Muurklimmen @Gustaaf Klimt

Klim op woensdagochtend 24 juli naar ongekende hoogtes tijdens een sessie 'boulderen' bij Gustaaf Klimt in Turnhout. Bij het boulderen moet je een parcours afleggen op een muur van 4,5 meter hoogte. Dat doe je zonder touwen. Geen paniek! Een dikke valmat zorgt voor jouw veiligheid. Kan jij het parcours tot een goed einde brengen? 

Na onze klimsessie trekken we verder naar park Begijneveldekens in Turnhout. Hier eten we onze lunch op en zorgen onze animatoren voor een namiddag vol plezier. 

Vertrekken en aankomen doen we op het speelplein. De uren van voor- en naopvang blijven dezelfde als op andere speelpleindagen. 

Procedure

Inschrijven voor deze activiteit is verplicht en kan vanaf dinsdag 11 juni om 18.00 uur online via Ticketgang (ravels.ticketgang.eu). Meer informatie vind je op https://www.uitinravels.be/inschrijven. Kinderen die niet zijn ingeschreven, kunnen helaas niet mee. Aangezien de gewone speelpleinwerking die dag gesloten is, kunnen zij ook niet worden opgevangen.

Indien je bent ingeschreven, maar uiteindelijk toch niet kan meegaan, vragen we om dit zo snel mogelijk te melden aan de gemeentelijke jeugddienst. Op die manier kunnen eventuele kinderen op de wachtlijst verwittigd worden om de vrijgekomen plaats in te nemen.

Wat meebrengen

Stop dit zeker in je rugzak:

  • lunchpakket
  • tienuurtje
  • vieruurtje
  • drankje(s)
  • drinkfles met water
  • regenkledij

Kostprijs

Voor deze uitstap betaal je geen meerprijs, maar hetzelfde tarief als op andere speelpleindagen.