Mega Speelstad & Toverstad

De zomer sluiten we af in stijl. Op woensdag 31 augustus trekken we namelijk naar Mega Speelstad & Toverstad in Wechelderzande. In deze gigantische binnen- en buitenspeeltuin zal jij je niet vervelen. Voor je het weet zit de dag erop en vertrekt de bus alweer richting Wirrel Warrel. Eén ding is zeker: op de eerste schooldag heb jij alvast heel wat leuke verhalen te vertellen aan je klasgenoten. 

Opgelet: vertrekken en aankomen doen we op het speelplein. De uren van voor- en nabewaking blijven dezelfde als op andere speelpleindagen. 

Procedure

Inschrijven voor deze activiteit is verplicht en kan vanaf dinsdag 14 juni om 18.00 uur online via deze link. Kinderen die niet zijn ingeschreven, kunnen helaas niet mee. Aangezien de gewone speelpleinwerking die dag gesloten is, kunnen zij ook niet worden opgevangen. 

Indien je bent ingeschreven, maar uiteindelijk toch niet kan meegaan, vragen we om dit zo snel mogelijk te melden aan de gemeentelijke jeugddienst. Op die manier kunnen eventuele kinderen op de wachtlijst verwittigd worden om de vrijgekomen plaats in te nemen.

Wat meebrengen

Vergeet niet om volgende zaken mee te brengen:

  • Lunchpakket
  • Vieruurtje
  • Drankje
  • Regenkledij

Kostprijs

Voor deze uitstap betaal je geen meerprijs. Net zoals op alle andere speelpleindagen, lever je per halve dag één deelnamebon in. 

Meer info

Kan je niet wachten tot 31 augustus? Neem dan al eens een kijkje op www.speelstad.be