Jade Mintjens - #Eindejaars - Samen door 2022

Zaterdag 21 januari 2023 om 20.00 uur

Stand-upcomedy

Koop tickets of Koop een abonnement

Na ruim honderddertig voorstellingen en drie tv- en radioregistraties, legt Bert Gabriëls de kranten definitief opzij en geeft hij het stokje van zijn #Eindejaars door aan collega Jade Mintjens. De drieëntwintigjarige uit Westmalle is één van de opkomende talenten van het moment en is hiermee ook de jongste vrouwelijke comedian in dit genre.

Vijf jaar geleden kreeg ze van Adriaan van den Hoof de zilveren leeuw in het Eén-programma Voor de leeuwen. Jade was ook één van Michael Van Peel zijn Young Ones en verzorgde ook al het voorprogramma van o.a. Bart Cannaerts en Xander de Rycke. Met deze laatste stond ze op de zomerbar van Rock Werchter.

Door haar veelzijdigheid is Jade sinds november 2021 een vast gezicht in De Ideale Wereld. In haar huidige comedybits is zo goed als altijd actualiteit te vinden. De stap naar een volledig actualiteitsgebonden voorstelling is dus niet zo groot. En ondanks de negatieve noten die doorgaans weerklinken in het journaal, gaat ze een luchtige, verfrissende en vernieuwende voorstelling maken die toegankelijk is voor een breed publiek. De mensen mogen er dus zeker van zijn dat ze met een positief gevoel naar huis gaan!

Jade Mintjens studeerde in 2016 af aan de Kunsthumaniora van het Lemmensinstituut (studierichting Woordkunst-Drama) met een individuele en gemeenschappelijke theatervoorstelling en een paper getiteld: "Hoe bepalen hedendaagse, Vlaamse stand-upcomedians de thema's van hun zaalshow?". Ze is dus perfect geplaatst om het zelf fantastisch te doen.

Ticketprijzen:

  • normaal: € 15,00    
  • abonnee/groepen: € 13,50
  • student/-20: € 10,00
  • kansentarief UiTPAS: € 3,00

Koop tickets of Koop een abonnement

Praktisch

  • locatie: De Wouwer, Kloosterstraat 4, 2380 Ravels
  • organisator: De Wouwer
  • meer info: jademintjens.be

Video