Guido Belcanto - Tedere baldadigheden

Zaterdag 1 maart 2025 om 20.00 uur 

Concert

Koop tickets of Koop een abonnement

Tedere baldadigheden, zo heet het nieuwe album dat zal verschijnen in september 2024.

Een terugblik van een gelauwerd zanger die met weemoed en humor terugkijkt op de vele ondeugende avonturen die zijn leven tekenden. De liefde overheerst, maar ook de tragiek en tristesse laten hun sporen na bij Belcanto zelf en de gelittekende zielen van de vele kleurrijke personages die in zijn songs tot leven komen.

Hij creëert met zijn songs al meer dan 40 jaar een volstrekt eigen universum waarin het goed vertoeven is. Een warme, herkenbare thuis voor iedereen, jong of oud, arm of rijk, winnaar of verliezer. Een thuis ook, meesterlijk op het podium gebracht waarbij het publiek zonder gêne zichzelf mag zijn, het geluk mag prijzen, de geleden schade mag opmeten, de tranen mag laten vloeien en de lach mag laten klinken.

Guido Belcanto heeft in totaal 15 studio-albums en diverse compilaties op zijn actief. Met een indrukwekkende catalogus van zo'n 300 liederen is hij een van de boegbeelden van het Vlaamse lied. Een volstrekt authentiek fenomeen dat nog steeds de zalen laat vollopen met zijn hartverwarmende en intense optredens die niemand onberoerd laten en waarbij de intense band met zijn publiek op magische wijze tastbaar wordt. Elke avond weer opnieuw. 

Tijdens deze tournee wordt hij ondersteund door zijn band Het Broederschap: Lieven De Maesschalk, Andries Boone, Maarten Moesen, Nicolas Rombouts en Geert Hellings. 

Ticketprijzen:

  • normaal: € 30,00
  • abonnee: € 27,00 
  • student/-20: € 22,50
  • kansentarief UiTPAS: € 6,00

Koop tickets of Koop een abonnement

Praktisch

  • Locatie: De Wouwer, Kloosterstraat 4, 2380 Ravels
  • Organisator: De Wouwer