Eva De Roovere - Hier en nu

Vrijdag 16 december 2022 om 20.00 uur 

Concert

Koop tickets of Koop een abonnement

Beste tijdreiziger,

Ooit waren er twee producers die genomineerd werden voor Radio 2 Zomerhit met een remix van Wild kind, een nummer van Eva De Roovere ft. Diggy Dex, ergens in het jaar 2019. En ooit waren er twee muzikanten die besloten samen aan liedjes te werken tijdens een pandemie, ergens in het jaar 2020. Deze vier muziekwizards vlogen via Walem, Antwerpen, Lier, Gent en Brussel en streken neer in de Marmalade Sound Factory in Ranst om een plaat te maken. Allerlei onvoorziene omstandigheden, een dozijn obstakels, vele lockdowns, Zoomsessies, onlinemeetings en Whatsappgroepen later, verschijnt Hier en nu, Eva’s zesde Nederlandstalige full album.

Nu komt Eva tot bij jou met een band vol drums, bas, toetsen en gitaar om je te laten meegenieten van oude en nieuwe muziek en je mee te nemen van vroeger tot nu. Dans je zorgen weg op de aanstekelijke ritmes en laat je vervoeren door de stembanden van Eva De Roovere. Welkom, hier en nu!

Je kent Eva van de folkrockgroep Kadril, Oblomow, Kleine Blote Liedjes, maar vooral van haar solowerk: de albums De jager, Over & weer, Mijn huis en Viert. Haar muziek krijgt platina en triple gouden awards en ze stond met Diggy Dex op 1 in de Nederlandse hitlijsten met Slaap lekker, zijn remix van Fantastig toch.

Ticketprijzen:

  • normaal: € 18,00
  • abonnee/groepen: € 15,50 
  • student/-20: € 9,00
  • kansentarief UiTPAS: € 3,60

Koop tickets of Koop een abonnement

Praktisch

  • locatie: De Wouwer, Kloosterstraat 4, 2380 Ravels
  • organisator: De Wouwer