Comedy Kempen

Vincent Voeten, Jade Mintjens, Jeroen Verdick, Jan Linssen en Jasper Posson

vrijdag 22 april 2022 om 20.15 uur in 't Heilaar

Stand-upcomedy

Koop ticketsof Koop een burenkuur

De Kempen bulkt van het comedytalent en dat bewijst deze eerste editie van Comedy Kempen.

We starten stevig met Vincent Voeten uit Beerse. Hij staat nog maar sinds 2016 op de planken, maar aan de talenten van deze politie-inspecteur valt niet te twijfelen. Zijn stijl? Zwartgallige, snoeiharde jokes met een gortdroge vertelling.

Even wat rustiger met Jade Mintjens uit Vosselaar. Ze is een ontwapenende jongedame met pit en charme. Ze brengt haar glimlach en gitaar mee op het podium en ze zorgt voor een lach en een traan.

Jeroen Verdick uit Turnhout is van oerdegelijke Kempische makelij: goedlachs, gevat en met aanstekelijke tongval. Ontdek de manier waarop hij vol verbazing naar de wereld kijkt en die verwondering omzet in steengoede grappen.

Mogelijk heb je nog nooit van Jan Linssen gehoord, maar waarschijnlijk heb je wel al om een van zijn grappen gelachen. Jan schrijft teksten voor collega-comedians, De Rechtvaardige Rechters (Radio 2) en verschillende tv-programma’s. Oh ja, als rasechte Limburger is Jan een ietwat vreemde eend in de Kempense bijt, maar je zal er niet minder om lachen.

En dan hebben we nog de MC Jasper Posson, een Antwerpenaar die jaren in Brecht heeft gewerkt. Hij leidt de avond in goede banen met zijn eigen batterij geweldige grappen.

Ticketprijzen:

  • normaal: € 15,00
  • -26 jaar: € 10,00
  • kansentarief UiTPAS: € 3,00

Koop ticketsof Koop een burenkuur

Praktisch

  • Locatie: GC 't Heilaar, Heilaarstraat 35, 2340 Beerse
  • Organisator: Vaart Beerse
  • Meer info: uitinbeerse.be