Burenkuur

Heb je al eens de moeite gedaan om een bezoekje te brengen aan de kleinere cultuurcentra in de onmiddellijke buurt? In de gemeenten Beerse (’t Heilaar) en Oud-Turnhout (De Djoelen) zijn mooie centra met ook een heel verscheiden en mooi programma. Het is zeker de moeite om eens op Burenkuur te gaan.

De volgende voorstellingen bieden we samen aan je aan:

Koop je tickets online

Senne Guns – Opus 3

Opus 3 is de titel van een cabaretdebuut waarin pianist en zanger Senne Guns kleine verhalen vertelt en grote dromen filosofeert, terwijl hij tussendoor de muziek én zichzelf fileert. Hoe deed Mozart dat in godsnaam, een requiem componeren en tegelijkertijd de wasmachine aansluiten terwijl Wolfgang Junior de kamer bijeen krijste? Met een unieke mix van humor, muziek en absurdisme haalde Senne de finale op het prestigieuze Leids Cabaretfestival.

Datum: zaterdag 10 oktober om 20.00 uur

Locatie: De Wouwer (www.dewouwer.be)

Joost Van Hyfte – Uitgekookt!

Na vier shows jouw lachspieren te beroeren via je smaakpupillen is het tijd voor “Van Hyfte 2.0”, want Joost is Uitgekookt! Misschien is het eens tijd om andere zintuigen te beroeren, want waarvan krijg je goesting? Van kijken of ruiken? Is je favoriete culinaire comedian uitgekookt genoeg om je op het verkeerde been te zetten? Eén ding is zeker … Joost heeft weer maar één ambitie en dat is je doen lachen!

Datum: donderdag 7 januari om 20.15 uur

Locatie: ‘t Heilaar (www.vaartbeerse.be)

Släpstick – The Gentlemen’s Ball

Na het enorme succes van de vorige show die werd omschreven als ‘variété op lachwekkend hoog niveau’ toerde Släpstick (voorheen Wëreldbänd) de afgelopen jaren niet alleen in Nederland maar ook in Engeland, Frankrijk, Duitsland, Denemarken, België en Nieuw-Zeeland. Släpstick won meerdere (inter-)nationale prijzen zoals de Johan Kaartprijs (NL), Comedy Award Moers (D) en The Spirit Of The Fringe Award (UK).

Datum: donderdag 29 april om 20.15 uur

Locatie: De Djoelen (www.dedjoelen.be)

Koop je bij ons tickets voor de drie voorstellingen tegelijk en krijg een stevige korting. Je betaalt slechts € 40,00 in plaats van € 53,00.