Waar geld echt over gaat - Budget Brunette

Dinsdag 18 maart 2025 om 19.30 uur 

Lezing

Koop tickets 

Als budgetcoach en financieel trainer wil Djennah Van Nieuwenhove, beter gekend als Budget Brunette, een verschil maken in jouw mindset. Het is haar missie om geld voor iedereen opnieuw een leuk en bespreekbaar onderwerp te maken.

Wat Djennah als coach uniek maakt in het vak is de ervaringsdeskundigheid die ze heeft. Door harde lessen die ze geleerd heeft uit enkele financieel zware jaren, spreekt ze uit ervaring. Je zou het misschien niet meteen verwachten van een budgetcoach, maar ook Djennah keek ooit in een lege portemonnee. Sterker nog: ze heeft een flinke schuldenberg weggewerkt en zo heeft ze op de harde manier geleerd om met geld om te gaan. Ze werd slachtoffer van een fraudezaak en was plots aangewezen op € 50,00 per week om haar boontjes te doppen.

Op dat ogenblik had Djennah twee keuzes. De eerste keuze die ze kon maken was om zichzelf in het slachtofferdeken te wikkelen en hopen dat alles vanzelf zou overwaaien. Je kan al raden dat dat geen goede oplossing zou zijn. De tweede optie was de feiten onder ogen zien, verantwoordelijkheid nemen en keihard vechten.

De kennis die Djennah door haar ervaringen opdeed wil ze dan ook met jou delen, zodat jij kan leren uit haar fouten. Gezien het feit dat ze het zelf meemaakte is zij de geknipte persoon om jou op de juiste weg te helpen om je budget goed te beheren. Want zeg nu zelf, zou jij zwemles volgen bij iemand die zelf niet kan zwemmen? 

Ticketprijzen:

  • normaal: € 5,00
  • kansentarief UiTPAS: € 1,00

Koop tickets 

Praktisch

  • Locatie: Bibliotheek Ravels, Kloosterstraat 4, 2380 Ravels
  • Organisator: De Wouwer i.s.m. Bibliotheek Ravels 
  • Meer info:budgetbrunette.be