Bowling @UGC Turnhout

Op woensdagnamiddag 3 juli stappen we op de bus richting Turnhout voor een potje bowling bij UGC. Kan jij meer strikes gooien dan de animatoren?

Vertrekken en aankomen doen we op het speelplein. De uren van voor- en naopvang blijven dezelfde als op andere speelpleindagen. 

Opgelet: kinderen die NIET zijn ingeschreven voor de uitstap, zijn in de voormiddag welkom op het speelplein, maar moeten ten laatste om 13.00 uur worden opgehaald. In de namiddag kunnen zij niet worden opgevangen op het speelplein. 

Procedure

Inschrijven voor deze activiteit is verplicht en kan vanaf dinsdag 11 juni om 18.00 uur online via Ticketgang (ravels.ticketgang.eu). Meer informatie vind je op https://www.uitinravels.be/inschrijven. Kinderen die niet zijn ingeschreven, kunnen helaas niet mee. De gewone speelpleinwerking is in de namiddag gesloten, dus zij kunnen ook niet worden opgevangen en moeten dus ten laatste om 13.00 uur opgehaald worden.

Indien je bent ingeschreven, maar uiteindelijk toch niet kan meegaan, vragen we om dit zo snel mogelijk te melden aan de gemeentelijke jeugddienst. Op die manier kunnen eventuele kinderen op de wachtlijst verwittigd worden om de vrijgekomen plaats in te nemen.

Wat meebrengen

Stop dit zeker in je rugzak:

  • lunchpakket (enkel als je in de voormiddag ook al naar het speelplein komt)
  • vieruurtje
  • drinkfles met water

Kostprijs

Voor deze uitstap betaal je geen meerprijs, maar hetzelfde tarief als op andere speelpleindagen.