Bingo@ WZC Ravels

5, 18, 73, 36... "BINGO". Vind jij een ouderwets potje bingo ook zo spannend? De bewoners van het woonzorgcentrum in Ravels in ieder geval wel. Op woensdagnamiddag 21 augustus brengen we hen een bezoekje en proberen we als eerste alle nummers op onze bingokaart af te strepen. Kunnen we een aantal lekkere prijzen mee terug naar het speelplein nemen of zijn de senioren ons te slim af? Schrijf je nu in en ontdek het op onze bingonamiddag. 

Vertrekken en aankomen doen we op het speelplein. De uren van de voor- en naopvang blijven dezelfde als op andere speelpleindagen.

Opgelet: kinderen die NIET zijn ingeschreven voor de uitstap, zijn in de voormiddag welkom op het speelplein, maar moeten ten laatste om 13.00 uur worden opgehaald. In de namiddag kunnen zij niet worden opgevangen op het speelplein. 

Procedure

Inschrijven voor deze activiteit is verplicht en kan vanaf dinsdag 11 juni om 18.00 uur online via Ticketgang (ravels.ticketgang.eu). Meer informatie vind je op https://www.uitinravels.be/inschrijven. Kinderen die niet zijn ingeschreven, kunnen helaas niet mee. De gewone speelpleinwerking is in de namiddag gesloten. Zij kunnen dus ook niet worden opgevangen en moeten ten laatste om 13.00 uur opgehaald worden.

Indien je bent ingeschreven, maar uiteindelijk toch niet kan meegaan, vragen we om dit zo snel mogelijk te melden aan de gemeentelijke jeugddienst. Op die manier kunnen eventuele kinderen op de wachtlijst verwittigd worden om de vrijgekomen plaats in te nemen.

Wat meebrengen

Stop dit zeker in je rugzak:

  • lunchpakket (enkel voor kinderen die een volledige dag naar het speelplein komen)
  • vieruurtje
  • drankje

Kostprijs

Voor deze uitstap betaal je geen meerprijs, maar hetzelfde tarief als op andere speelpleindagen.