Bereikbaarheid

Het gemeenschapscentrum is gelegen in de Kloosterstraat in Ravels, die een zijstraat is van de N137 die loopt van Ravels via Ravels-Eel naar Weelde. Het gemeenschapscentrum is te bereiken als volgt:

Met de fiets

We zijn zeer goed bereikbaar met de fiets, het voordeligste vervoermiddel, bovendien is er een ruime overdekte fietsenparking. Je passeert De Wouwer als je van fietsknooppunt 55 naar 57 rijdt of andersom.

Met het openbaar vervoer

De bushalte Ravels Kerk van De Lijn ligt op ongeveer 200 meter van De Wouwer. Vanaf deze halte wandel je naast de kerk op de N137 (richting Ravels-Eel, Arendonk). Na ongeveer 200 meter draait u rechtsaf in de Kloosterstraat (2de rechts). U ziet rechts van u het gemeenschapscentrum en links van u de parking.

Bus 450 kan genomen worden op perron 4 van De Lijn aan het station van Turnhout of aan het centraal station van Tilburg.

Met de wagen

Vanuit Antwerpen/Turnhout

Op de E34, neemt u afrit 24 (Turnhout centrum, Kasterlee) Aan het einde van deze afrit draait u linksaf op N19 (Richting Turnhout centrum) Aan de 2de verkeerslichten draait u rechtsaf op de R13 (Richting Tilburg) Aan de 3de verkeerslichten draait u rechtsaf op de N12 (Richting Ravels, Tilburg) U passeert Oosthoven (Oud-Turnhout) en een brug over het kanaal Dessel-Turnhout-Schoten en arriveert in Ravels centrum. Vlak na de kerk van Ravels draait u rechtsaf op de N137 (richting Ravels-Eel, Arendonk) Na ongeveer 200 meter draait u rechtsaf in de Kloosterstraat (2de rechts) Rechts van u ziet u het gemeenschapscentrum en links van u de parking.

Vanuit Nederland/Tilburg

In Goirle neemt u de N283 richting Poppel (= Poppelseweg) Deze weg blijf je volgen tot aan de grens waar hij N12 wordt Je blijft de N12 volgen en passeert daarbij Poppel en Weelde voordat je in Ravels arriveert Vlak voor de kerk van Ravels draait u rechtsaf op de N137 (richting Ravels-Eel, Arendonk). Na ongeveer 200 meter draait u rechtsaf in de Kloosterstraat (2de rechts) Rechts van u ziet u het gemeenschapscentrum en links van u de parking.

Parkeren

Er zijn ongeveer 140 gratis parkeerplaatsen in de onmiddellijke omgeving (± 150 meter van De Wouwer). Deze plaatsen zijn gesitueerd op de parking voor de inkomhal (22 pl.), twee parkings aan de kerk van Ravels (44 pl.) en in de omliggende straten (74 pl.). Dat zijn voldoende plaatsen, maar toch raden wij u aan om met de fiets te komen, het openbaar vervoer te nemen of te carpoolen.