Alpacaboerderij Bocholt

Op woensdag 10 juli kan je kennismaken met alpaca's op de alpacaboerderij in Bocholt. Je krijgt een rondleiding op de boerderij en mag zelfs een alpaca aaien. De gids vertelt je meer over jouw nieuwe vriendjes. Nadien trek je de weide in voor een potje boerengolf. Kijk uit voor de alpaca's, hun keutels en alle extra hindernissen die je onderweg tegenkomt.

Opgelet: vertrekken en aankomen doen we op het speelplein. Kinderen kunnen net zoals anders gebracht worden tussen 07.30 uur en 09.00 uur. Pas om 17.30 uur arriveert de bus terug aan onze lokalen en kunnen kinderen worden opgehaald. Je kinderen vroeger ophalen is vandaag uitzonderlijk NIET mogelijk. 

Procedure

Inschrijven voor deze activiteit is verplicht en kan vanaf dinsdag 11 juni om 18.00 uur online via Ticketgang (ravels.ticketgang.eu). Meer informatie vind je op https://www.uitinravels.be/inschrijven. Kinderen die niet zijn ingeschreven, kunnen helaas niet mee. Aangezien de gewone speelpleinwerking die dag gesloten is, kunnen zij ook niet worden opgevangen.

Indien je bent ingeschreven, maar uiteindelijk toch niet kan meegaan, vragen we om dit zo snel mogelijk te melden aan de gemeentelijke jeugddienst. Op die manier kunnen eventuele kinderen op de wachtlijst verwittigd worden om de vrijgekomen plaats in te nemen.

Wat meebrengen

Stop dit zeker in je rugzak:

  • lunchpakket
  • tienuurtje
  • vieruurtje
  • drinkfles met water
  • regenkledij

Kostprijs

Voor deze uitstap betaal je geen meerprijs, maar hetzelfde tarief als op andere speelpleindagen.