Afspraken

Terugbetaling

Een ticket zal in geen enkel geval terugbetaald, omgeruild of vervangen worden, behalve bij annulering van een activiteit of op doktersvoorschrift.

Jassen

Omwille van de brandveiligheid is het niet toegestaan om jassen en tassen mee te nemen in de zaal. Bij de bewaakte vestiaire kan je jouw jas achterlaten tegen een vrije bijdrage.

Laatkomers

De voorstelling begint stipt op het aangegeven moment. Als de voorstelling is begonnen, is het storend om laatkomers in de zaal toe te laten. Indien er een pauze is, kan je nadien jouw plaatsen innemen.

Opnames en gsm’s

Het is niet toegestaan om tijdens de voorstelling beeld- of geluidsopnamen te maken. Wij vragen je ook om het geluid van je gsm of smartphone af te zetten. Indien je bereikbaar moet blijven kan je dat melden aan de balie.

Programmawijzigingen

Voorstellingen kunnen door onvoorziene omstandigheden uitgesteld of geannuleerd worden. In dergelijke gevallen blijft je ticket geldig of wordt het terugbetaald. Wij publiceren alvast extra nieuwsbrieven tijdens het seizoen. Zo krijg je steeds informatie over eventuele wijzigingen en heb je steeds de meest recente gegevens over extra voorstellingen die op het laatste moment geprogrammeerd worden. Je kan je ook inschrijven voor de elektronische nieuwsbrief door een e-mail met als onderwerp ‘e-zine: inschrijving’ te zenden naar info@dewouwer.be.