• donderdag 29 april 2021 van 20:00 tot 22:00
Dit is een UiTPAS activiteit.
Johan Verminnen is onmiskenbaar een coryfee van het Nederlandstalige luisterlied. In 2021 wordt hij zeventig jaar en dat vieren we in stijl met de smaakvolle theatertournee ‘En daarna ga ik vissen’, naar het gelijknamig album (oktober 2019).

Samen met zijn nieuwe uitstekende begeleidingsband verwent hij, op zijn eigen gevoelige manier, het publiek met maar liefst veertien nieuwe songs.

Je weet dat Johan Verminnen muzikaal van alle markten thuis is, maar heb je hem al eens horen rappen?! Of zou je hem eens graag vol emotie een alternatief volkslied willen zien opvoeren, een lied dat wellicht nooit door de Rode Duivels zal gezongen worden?!

In de voorstelling ‘En daarna ga ik vissen’ krijg je een verrassende, pure en gevarieerde Verminnen te zien. Naast nieuwe composities brengt hij ook werk uit zijn rijkgevulde oeuvre vol klassiekers zoals daar zijn ‘Laat me nu toch niet alleen’, ‘Brussel’, ‘Mooie Dagen’, ‘Ik wil de wereld zien’, ’Rue des Bouchers’ en ‘Zingen tot morgenvroeg’.

"Langzaam maar zeker haalt de tijd mij in, ik besef dat je niets kan vasthouden, toch probeer ik dat met mijn liedjes."

Het verhaal van de zanger, die nu al vijftig jaar op de planken staat, gaat gewoon verder. Stel het vissen nog maar uit Johan!

Locatie

Gemeenschapscentrum De Wouwer
Kloosterstraat 4 , 2380 Ravels

Reserveer

Contact

Organisatie

GC De Wouwer
Kloosterstraat 4 , 2380 Ravels