MOOOV wijkt af - The Old Oak

  • maandag 26 augustus 2024 van 21:00 tot 23:00
Dit is een UiTPAS activiteit.

The Old Oak (De Oude Eik) is een bijzondere plek. Het is niet alleen de laatste overgebleven pub in een ooit bloeiende mijngemeenschap, maar het is ook de enige openbare ruimte waar mensen elkaar nog kunnen ontmoeten na 30 jaar van verval in moeilijke tijden.

TJ Ballantyne (Dave Turner), de huisbaas, houdt The Old Oak met zijn vingertoppen vast, en zijn hachelijke situatie komt nog meer in gevaar wanneer de pub betwist gebied wordt na de aankomst van Syrische vluchtelingen die zonder enige kennisgeving in het dorp worden geplaatst.

In een onwaarschijnlijke vriendschap ontmoet TJ een nieuwsgierige jonge Syrische Yara (Ebla Mari) met haar camera. Kunnen ze een manier vinden waarop de twee gemeenschappen elkaar kunnen begrijpen? Zo ontvouwt zich een diep ontroerend drama over hun kwetsbaarheden en hoop.

MOOOV aan het Boshuis wordt de Ravelse versie van MOOOV Wijkt Af. Geniet van een toegankelijke en gratis openluchtvoorstelling in de schaduw van de Ravelse gewestbossen. Vlei je neer in je eigen, comfortabele kampeerstoel of op een van onze klapstoeltjes. Tip! Breng een warme trui of dekentje mee.

In samenwerking met Natuurpunt Ravels.

Locatie

Boshuis
Jachtweg 27 , 2380 Ravels

Organisatie

GC De Wouwer
Kloosterstraat 4 , 2380 Ravels

Video