Midzomerfeest

  • zondag 1 augustus 2021 van 11:30 tot 15:00
Zin in de zomer? Wij hebben alvast een leuk evenement op de planning staan. Op zondag 1 augustus 2021 wordt voor de zevende keer het Midzomerfeest georganiseerd.

Omdat corona nog niet volledig verdwenen is, werkten we een aangepast coronaproof programma uit, iets minder uitgebreid, maar daarom zeker niet minder leuk.

Fietstocht
Dit jaar wordt er enkel een gratis fietstocht voor de recreatieve fietsers georganiseerd. Je kan kiezen uit twee tochten van 21 km en/of 30 km. Starten kan vanaf 9.30 uur. De tocht voert je langs de leukste plaatsen in onze gemeente. Met de tuinbouwsector als thema werd er een tussenstop gecreëerd bij de tomaten- en blauwe bessenkwekerij van Mulders in Poppel (Hulsel) waar je meer te weten kan komen over de teelt van blauwe bessen.
Vertrekken kan je ofwel op het marktplein van Weelde (parking Molenslop) of aan bessenkwekerij Mulders (Hulsel, Poppel). Alle deelnemers ontvangen een stempelkaart en maken kans op een prachtige prijs. Om deel te nemen aan de wedstrijd dient de stempelkaart voorzien te zijn van 2 stempels (Weelde & Hulsel) en voor 15.00 uur ingeleverd te worden op het marktplein van Weelde. Stempels zijn te bekomen tot uiterlijk 14.00 uur.

Wedstrijd “Raad het aantal”
Op het marktplein van Weelde kan je ook deelnemen aan de wedstrijd “raad het aantal” waarbij de winnaar beloond wordt met een leuke prijs.

Open terras
Iedereen die wil, is van 12.30 uur tot 15 uur welkom op een gezellig terras.

Ook de fanfare SNK Weelde is van de partij en zal de dag opleuken met vrolijke deuntjes!

Geen rommelmarkt
De rommelmarkt en de verschillende infostandjes aan de Gemeentelaan zullen dit jaar jammer genoeg niet kunnen doorgaan.

We zijn blij dat we het dit jaar iets beperkter mogen vieren en hopen net zoals jullie dat het volgend jaar weer grootser kan!

Locatie

Gemeenteplein
Gemeentelaan 60 , 2381 Weelde (Ravels)

Contact

Organisatie

Gemeentebestuur Ravels
Gemeentelaan 60 , 2381 Weelde (Ravels)