• zaterdag 12 juni 2021
Dit is een UiTPAS activiteit.
Reservatie is verplicht en kan vanaf woensdag 19 mei!
Om het feestjaar van 25 De Wouwer te vieren, nemen wij je graag mee op wandel door de artistieke wereld van een kunstenaar. Op zaterdag 12 juni 2021 laten we vanaf 13.00 uur verschillende groepen vertrekken voor een unieke ervaring.
Tijdens een wandeling van vijf kilometer die vertrekt en eindigt bij De Wouwer, word je ondergedompeld in de verschillende fases die een kunstenaar doorgaat vooraleer er een kunstwerk ontstaat.
Bij het vertrek aan De Wouwer heeft de kunstenaar nog geen idee.
Onderweg zal het lokale gezelschap Toneelvereniging Content tonen dat alles start met inspiratie, een muze. Na het vinden van inspiratie gaan we verder op pad.
Bij de tweede stop zal de populaire coverband De Vierkante Meter ons met hun muziek laten zien dat een artiest vaak vastzit bij het maken van kunst en verschillende keren opnieuw begint.
Deze wedergeboorte zal bij de derde muzikant erg goed duidelijk gemaakt worden, want de lokale uitbaters van Maison Innoa laten zien dat je met koffieresten aan de slag kan om kunst te maken. We ervaren hier hoe het is om koffieafval te recycleren, een nieuw leven te geven.
Na deze renaissance word je meegenomen in de wereld van slam poetry. Hier geeft de fantastische Inke Gieghase het beste van zichzelf, want na een lange zoektocht naar het kunstwerk, zijn we er bijna.
Tot slot komen we weer aan bij onze feestlocatie en zal de fantastische illustratrice Rosemarie De Vos alle ervaringen die je onderweg tegenkwam in een definitief kunstwerk gieten.
En zo eindigt onze Walk on Wouwer met de mogelijkheid te genieten van een kort concert van The Slampampers.
Al deze elementen zorgen voor een onvergetelijke dag die jong en oud zal plezieren.
Ben jij net als ons heel enthousiast voor deze Walk on Wouwer? Noteer zaterdag 12 juni 2021 dan alvast in je agenda, want dan dompelen we je onder in deze wonderlijke kunstwereld.

Locatie

Gemeenschapscentrum De Wouwer
Kloosterstraat 4 , 2380 Ravels

Contact

Organisatie

GC De Wouwer
Kloosterstraat 4 , 2380 Ravels