Schepen Van de Pol spreekt

Bij een 25-jarig jubileum horen felicitaties. Graag wil ik ter gelegenheid van deze verjaardag iedereen feliciteren en bedanken die ervoor zorgden dat De Wouwer in deze jaren een schitterende ontmoetingsplaats is geworden. We waren blij jullie te mogen ontvangen en zullen dit met veel plezier blijven doen. 

Dank om mooie activiteiten en gezellige voorstellingen dicht bij huis aan te bieden. Een locatie waar cultuur, lectuur en avontuur een onmisbare plaats hebben in onze samenleving. De Wouwer is er voor jong en oud, actief of toeschouwer, als inwoner of gast. 

Als Schepen van Cultuur ben ik blij daar samen met vele beleidsmensen een bijdrage aan te hebben mogen leveren. Met het ganse team doen we ons uiterste best om nu en in de toekomst een mooie programmatie te blijven aanbieden.  

Ook willen we ervoor blijven zorgen dat De Wouwer en andere gemeentelijke zalen voorzien zijn van een goede en hedendaagse uitrusting en aan een democratisch tarief worden aangeboden, dit is wat onze verenigingen verdienen. 

Nu gaan we op weg naar het gouden jubileum met nog vele jaren cultuurplezier in ons gemeenschapscentrum De Wouwer en onze gemeente. 

 

Jef Van de Pol 
Schepen van Cultuur