Nowhere

Dinsdag 3 oktober om 14.00 uur 

Ciné De Wouwer voor volwassenen

Koop tickets

Ex-truckchauffeur André (Koen De Bouw) vult zijn dagen met het opknappen van een afgelegen baancafé. Zijn routineuze bestaan wordt opgeschrikt wanneer hij de dakloze tiener Thierry (Noa Tambwe Kabati) betrapt op een poging tot inbraak.

André is sterk geraakt door zijn verhaal en neemt de tiener onder zijn hoede. Samen gaan ze op zoek naar een spoor van Thierry’s familie. Tijdens de roadtrip groeit niet alleen een bijzondere vriendschap, maar ook het besef dat ze elkaar nodig hebben om het verleden te laten rusten.

Peter Monsaert schetst een gelaagd portret over verbinding, hoop en familiale roots. Hij creëert hiervoor ontroerende personages die fantastisch worden door Koen De Bouw en Noa Tambwe Kabati.

Nooit eerder zag je Koen De Bouw op deze manier, in zijn meest kwetsbare rol ooit. De jonge talentvolle Noa Tambwe Kabati geeft eveneens het beste van zichzelf. Regisseur Peter Monsaert heeft met Offline en Le Ciel Flamand al laten zien wat hij in zijn mars heeft.

Nowhere was in 2022 de openingsfilm op het filmfestival van Oostende, behaalde de prijs Beste Feature Film

Met: Karlijn Sileghem, Koen De Bouw, Noa Tambwe Kabati, Ruth Becquart, Sebastien Dewaele en Sofie Decleir (cast) en Peter Monsaert (regie en scenario).

Ticketprijzen:

  • normaal: € 6,00 
  • kansentarief UiTPAS: € 1,20

Inclusief gratis drankje

Koop tickets

Praktisch

  • locatie: De Wouwer, Kloosterstraat 4, 2380 Ravels
  • organisator: De Wouwer

Video