MOOOV aan het Boshuis - The Velvet Queen

Vrijdag 19 augustus 2022 om 20.00 uur 

Gratis openluchtcinema

Hoog op het Tibetaanse plateau, tussen onontdekte en ontoegankelijke valleien ligt een van de laatste heiligdommen van de wilde wereld, waar zeldzame en onontdekte fauna leeft. Vincent Munier, een van 's werelds meest gerenommeerde wildlifefotografen neemt de avonturier en romanschrijver Sylvain Tesson mee op zijn nieuwste missie. Gedurende enkele weken verkennen ze deze valleien op zoek naar unieke dieren en proberen ze de sneeuwpanter te spotten, één van de zeldzaamste en moeilijkst te benaderen grote katten.

Een prachtige documentaire vol adembenemende natuurschoon. De kracht zit niet alleen in de verwondering die de prachtige natuurbeelden opwekken. Ook de fluistergesprekken die Munier en Tesson houden terwijl ze geduldig iedere bergkam afspeuren, blijven hangen. En dan is er nog de combinatie van het majestueuze landschap met de stemmige filmmuziek van Warren Ellis en Nick Cave.

MOOOV aan het Boshuis wordt de Ravelse versie van MOOOV Wijkt Af. Geniet van een toegankelijke en gratis openluchtvoorstelling in de schaduw van de Ravelse gewestbossen. Vlei je neer in je eigen, comfortabele kampeerstoel of op een van onze klapstoeltjes. Tip! Breng een warme trui of dekentje mee.

Deelnemen is gratis.

Praktisch: 

  • Locatie: Boshuis Ravels, Jachtweg 27, 2380 Ravels
  • Organisator: De Wouwer i.s.m. Natuurpunt Ravels en MOOOV
  • Meer info: www.mooov.be

Video