46 activiteiten gevonden
 • Boshuis

  In het Boshuis vind je info over de geschiedenis van het Gewestbos van Ravels en over natuur en het actuele bosbeheer via een interactieve tentoonstelling. Op de zolder werd een 'doe-tentoonstelling' gecreƫerd, speciaal gericht op kinderen en scholen.
  Lees meer
 • Koeknuffelen

  In de stal en tussen de kalfjes en de koeien maken we kennis met het boerenleven. Het doel van dag? De dieren aandacht geven en zelf de knuffel terug krijgen.
  Lees meer
 • Op de grenzeloze boerentoer

  Fiets mee in Ravels en geniet van onze landelijke gemeente. "Op de grenzeloze boerentoer" is een groepsbrochure waarin je een fietsroute van 20 km, bedrijfsbezoeken bij landbouwers en boerenboodschappen kunt vinden in de Pure Kempen Gemeente Ravels. Met deze brochure kan je in groepsverband zelf je dag samenstellen. Woon je niet dichtbij, maak dan van je tocht een meerdaags arrangement.
  Lees meer
 • T-huis

  Op zondag 5 maart opent Talander in De Pastorij een tweede theehuisje. Kom op dinsdag genieten van een tas soep met een boterham uit eigen bakkerij, een gebakje of gewoon een lekkere tas koffie of thee. Op zondag zijn we ook open en serveren we heel wat lekkers.
  Lees meer
 • Er ligt een overstromingsgebied in mijn achtertuin! (Ravels)

  Ben je al eens in een provinciaal overstromingsgebied gaan wandelen? Vaak liggen ze verscholen in stedelijk gebied. Je vindt er geen massatoerisme; alleen stilte en de rijkdom van de natuur! Waar er ruimte voor water is, richt de provincie op haar grondgebied overstromingsgebieden in. Niet alleen in de omgeving van Ravels dus. Door de toename van verharde oppervlaktes in combinatie met ...
  Lees meer
 • Events op de boerderij

  Organiseer een Event op onze boerderij! We regelen alles voor u, van kleine feestjes tot grote events!
  Lees meer