Molenfeesten & De Schakel

zondag 26 augustus
Kermis of feestelijkheid

Op zondag 26 augustus ontvangt Fanfare SNK Weelde iedereen met open armen op de unieke locatie aan de Molen ‘Arbeid Adelt’!

Al vanaf 7.00u wordt in de Feesttent aan de Molen ‘Arbeid Adelt’ een heerlijk ontbijt met spek en eieren geserveerd. De fietsers kunnen zich vanaf 8.00u inschrijven aan de ‘Molenhut’ en vertrekken voor hun zelfgekozen route van de Schakel!

Bovendien worden de bezoekers de hele dag door verwend met sfeervolle muziek en ambiance door SNK Weelde, Accordeonvereniging De Vrije Kunst Beerse, de jonge muzikantjes van JSNK Weelde en pretband Just For Fun! Sfeer, ambiance, meezingen en dansen verzekerd!
Het zelfgemaakte gebak wordt altijd door iedereen gesmaakt en ’s middags kan er bijgetankt worden met een verrukkelijke BBQ en een welverdiende pint of ander lekkers!

Bovendien kan je hier de Molen in werking bezoeken, is er kinderanimatie voorzien én is het heerlijk vertoeven op het mooiste terras van de Kempen! De unieke sfeer die je hier vindt, vindt je nergens anders! Genieten maar!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer?
zondag 26 augustus 2018 van 07:00 tot 19:00
Organisatie
Koninklijke Fanfare SNK Weelde
Contact
fanfare@snkweelde.be
http://www.snkweelde.be
Google maps