JSNK in concert!

zondag 22 september
Concert

JSNK in concert!! Dit bijzonder, verrassend en entertainend concert biedt u de kans om de jongste generatie van de fanfare aan het werk te zien – en vooral te horen! Absoluut de moeite om eens te komen kijken en luisteren naar de muzikaliteit van deze jonge, enthousiaste bende!

Naar goede gewoonte verzorgt SNK Weelde op zondag 22 september om 14 uur een mooie kermisuitstap doorheen de Koning Albertstraat naar aanleiding van St. Michiel Kermis. Op hetzelfde moment wordt de zaal van St. Michiel geopend en is iedereen van harte welkom voor lekkere wafels, koffie met gebak, heerlijke pannenkoeken, vers huisbereid ijs van ’t Prinske,… en dit alles in een aangename kermissfeer!

Maar dit is nog lang niet alles!

Hét hoogtepunt van deze kermiszondag breekt immers omstreeks 16 uur aan: JSNK in concert! Dit bijzonder, verrassend en entertainend concert biedt u de kans om de jongste generatie van de fanfare aan het werk te zien – en vooral te horen! En vergis u niet: de jonge tot zeer jonge leeftijd van deze muzikanten staat allerminst in verhouding tot hun muzikaal kunnen. U zal tijdens dit spetterend concert zelf kunnen ontdekken wat deze fantastische bende allemaal in haar mars heeft!
Geniet ervan!

Van harte welkom!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer?
zondag 22 september 2019 van 16:00 tot 17:00
Prijs
Gratis
Organisatie
Koninklijke Fanfare SNK Weelde
Contact
http://www.snkweelde.be
Google maps