FOOD & FUN

zaterdag 19 mei
Markt of braderie

Op zaterdag 19 mei vanaf 12.00 uur vindt de eerste editie plaats van “FOOD & FUN” in Weelde Depot.

Tijdens dit event komen zowel liefhebbers van Gezelschapsspelen, Inline-skating als Foodtrucks aan hun trekken.

Eigen INLINE-SKATES zijn welkom op het reuzeparcours in de loods van Weelde Depot, maar er kunnen ook gratis skates (en bescherming) geleend worden. Ervaren instructeurs helpen je graag op weg en leren je de tips & tricks!

Forum Federatie laat je kennismaken met allerlei uitdagende en actieve GEZELSCHAPSSPELEN voor jong en oud. Er zal ook een beperkte verkoopstand aanwezig zijn en er wordt een inleverpunt voorzien waar je oude gebruikte en afgedankte spelletjes kan inleveren, deze mogen zelfs onvolledig zijn! De spellen worden terug speelklaar gemaakt en geschonken aan organisaties die werken met kansarme jongeren.

Mocht je gezelschapsspelletjes in de kast hebben liggen die er nog prima uitzien, kan je deze ook meenemen en aanbieden tijdens de ruilbeurs die ook te vinden is in de loods.

Ook is er ook de mogelijkheid om te genieten van het FOODTRUCK- festival. Aan meerdere trucks kan je terecht voor hapjes uit verschillende werelddelen! Natuurlijk zal de drankstand niet ontbreken. Laat het smaken!

Op dit event brengen we JONG EN OUD samen! Kortom, een ideale uitstap voor het gezin, vrienden en verenigingen.
Nieuwsgierig geworden? Kom de sfeer opsnuiven!

De toegang is gratis! Iedereen is welkom!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer?
zaterdag 19 mei 2018 van 12:00 tot 22:00
Prijs
Gratis
Organisatie
Gemeentebestuur Ravels
Contact
info@ravels.be
Google maps