97 activiteiten gevonden
 • 20 aug

  Woman at War

  Een vrolijk, inventief, energiek en feministisch verhaal over een muzieklerares die een dubbel leven leidt als gepassioneerde milieuactivist. Terwijl ze haar moedige operatie begint te plannen, komt ze erachter dat haar aanvraag om een â??â??kind te adopteren eindelijk is geaccepteerd en dat er een klein meisje op haar wacht in Oekraïne.
  Lees meer
 • 20 aug

  Mooov wijkt af - Woman at war

  Gratis openlucht cinema: Mooov i.s.m. Gros Ravels en Boshuis Woman at war van Benedikt Erlingsson Ijsland, 2018, 101 minuten Een vrolijk, inventief, energiek en feministisch verhaal over een muzieklerares die een dubbel leven leidt als gepassioneerde milieuactivist. Terwijl ze haar moedige operatie begint te plannen, komt ze erachter dat haar aanvraag om een kind te adopteren eindelijk is ...
  Lees meer
 • 20 aug

  MOOOV op verplaatsing komt dit jaar ook naar het Boshuis in Ravels!

  Een bijzondere film: Woman at war. Het verhaal van een milieuactiviste die strijdt tegen mijnontginning in de prachtige IJslandse natuur. Spannend én humoristisch. Het zien waard. Bijeenkomst: opening bar vanaf 20.30 u., beginuur film: 21.15 u., Boshuis Ravels, Jachtweg 27 Einde: tussen 23.00 en 24.00 u. Info: Ward Steel, wardsteel274@gmail.com
  Lees meer
 • 19 aug » 23 aug

  Sportkamp Weelde

  Een zinvolle & sportieve invulling voor de vakantie van je kind. Een ruim aanbod aan omnisport zowel indoor als outdoor, van gekende naar onbekende sporten en spelen. Doe je mee?! Meerdaags kamp zonder overnachting. Voor & -nabewaking optioneel.
  Lees meer
 • 29 jun » 30 aug

  Schatten van Vlieg in de bibliotheek van Ravels

  Wat proef je in de bib van Ravels? Neem tussen 29 juni en 30 augustus deel aan onze zomerse zoektocht, ontdek het en neem een schat mee naar huis. Je bent steeds welkom tijdens onze openingsuren.
  Lees meer
 • 04 apr » 29 sep

  Ingrid Vekemans - Afrika en Natuur

  Ingrid is altijd gefascineerd geweest door Afrika en zette er voor het eerst voet aan de grond in 1994. Hoewel Afrika en de Afrikaanse wildlife haar grootste passie zijn, ontwikkelde Ingrid zich ook als veelzijdig natuurfotograaf dichter bij huis. In thuisbasis België zijn wildlife, het bos en de macrowereld haar favoriete onderwerpen, maar ook landschapsfotografie draagt haar interesse weg. ...
  Lees meer
 • 11 jun » 10 dec

  Lotgenotensamenkomst Vlaamse Liga Voor Fibromyalgiepatiënten

  Heb je ook nood aan en babbeltje met mensen die je wel begrijpen? Wat je meedraagt is vaak onzichtbaar! Erger dan de ziekte is het onbegrip. Kom dan naar een van onze lotgenotensamenkomsten,voor een gezellig samenzijn en om ongedwongen ervaringen te delen of te praten. Een lach, een traan, alles is toegelaten. Partner/familie/begeleider ook welkom.
  Lees meer
 • 19 jan » 21 dec

  Waterpret voor personen met een handicap

  Vanaf oktober 2018 kan je elke 3de zaterdag van de maand in het zwembad van Ravels terecht voor een zwemuurtje. Wat kan je er dan gaan doen? Tijdens het zwemuurtje wordt het zwembad voorzien van speelgoed en zwemmateriaal. Om de sfeer erin te krijgen zorgen we voor leuke muziek. Hou je liever van baantjes trekken? Geen probleem! We houden één baantje vrij voor personen die graag zwemmen.
  Lees meer
 • 02 feb » 31 mrt

  Isabelle Geudens-Machielsen

  Isabelle Geudens schildert vossen, konijnen, jan-van-genten, bloemen, zichten … Ze doet dat van kinds af en in diverse technieken. Zo gebruikt ze aquarel, acryl, kleurpotloden, grafiet, pastel, Oost-Indische inkt … Haar werken zijn zeer realistisch en benadert zeer goed de foto’s die als inspiratie dienden. Isabelle is een echte autodidact, maar is al enkele jaren bij de groep ‘Akademie+3’.
  Lees meer
 • 30 okt » 31 dec

  Wekelijkse conditiewandeling te Ravels - Eel

  Dagelijks minstens een half uurtje wandelen, daar kan geen pil tegenop. Hart en longen worden er sterker van, je geheugen wordt beter. En het is heel goed voor je humeur. Zeker als je dit samen met anderen doet. Wandelen is trouwens eenvoudig, niet duur en voor alle leeftijden. CM kern Ravels biedt gratis conditiewandelingen, telkens op dinsdagavond om 19.30u. Vertrek aan de gemeentezaal van ...
  Lees meer