Zomer in de bib!

Zomer in de bib!

Schatten van Vlieg

Schatten van Vlieg is er voor gezinnen met kinderen, maar ook oma’s en opa’s die met hun kleinkinderen op stap gaan, tantes of nonkels die met de neefjes en nichtjes een uitstapje naar de bib willen maken. De bekende schatkist kan ook dit jaar weer gevonden worden door creatieve speurneuzen tot ongeveer 12 jaar.  Na horen, zien, ruiken en voelen is het de beurt aan proeven!  Alle leuke opdrachten staan in het teken van de smaak.  Mmm, dat klinkt lekker!  De bib staat heel de maand juli en augustus (behalve 11 juli, 15 en 16 augustus), tijdens de openingsuren van de bib klaar voor schattenjagers.  Wij hopen velen te verwelkomen. De jonge zoekers hoeven niet alle opdrachten te maken, alleen wat ze leuk vinden en wat de tijd toelaat!

Alle deelnemers die de schat vinden, gaan met een verrassing naar huis en maken kans op mooie prijzen van deze actie die in heel Vlaanderen gevoerd wordt. Wij brengen de bib op smaak! Wie komt er proeven van wat de bib te bieden heeft?

De spannende zomer

De Ravelse bib bezorgt u weer heel wat redenen om de komende zomer lezend en met klamme handjes door te brengen!

Lezing: Oma en opa zonder stress - Bieke Geenen

Grootoudercoach Bieke Geenen schreef het boek: Oma en opa zonder stress. Naar aanleiding van dit boek geeft zij lezingen. Op dinsdag 10 september om 20.00 uur komt Bieke naar Ravels voor deze lezing. Noteer dit alvast in je agenda. 

Openingsuren

Bekendmaking Kloosterstraat 4, 2380 Ravels