UiTPAS Kempen

UiTPAS Kempen: een spaarkaart voor iedereen, een kortingkaart voor mensen die het nodig hebben

Wie in Ravels woont, kan dicht bij huis genieten van een ruim aanbod aan vrijetijdsactiviteiten. Met UiTPAS Kempen wijzen Beerse, Oud-Turnhout, Ravels,  Turnhout en Vosselaar nog meer mensen de weg naar evenementen of ander vrijetijdsaanbod.

De UiTPAS is een spaarkaart voor iedere UiTPAShouder. Door deel te nemen aan UiTPASactiviteiten kunt u punten verzamelen die u later kunt inruilen voor een korting, een geschenk of een ander voordeel.

Uw kaart is persoonlijk, levenslang geldig en bruikbaar in de hele regio. U kunt de UiTPAS kopen in elk van de vijf gemeenten. Mogelijk sluiten er na verloop van tijd ook andere Kempense besturen aan, waardoor het aanbod nog groter zal worden. Bovendien kan iedereen meegenieten van onze evenementen: ook wie niet in de regio woont, kan toch een UiTPAS Kempen kopen. Voor mensen in armoede geldt de spaarkaart ook als een kortingkaart. Zij betalen maar 20 procent van de normale ticketprijs.

Uw welkomstvoordelen

Op elke UiTPAS Kempen zullen een aantal welkomstvoordelen staan. Die kunt u omruilen bij de deelnemende organisatoren.

Waar kunt u de UiTPAS kopen?

De UiTPAS is op verschillende plaatsen te koop. In Ravels kunt u onder andere terecht bij de bibliotheek en in het gemeentehuis. Een volledig en actueel overzicht van de verkooppunten,de voordelen en de UiTPAS-activiteiten vindt u op www.uitpaskempen.be.

UiTPAS Kempen