Ticketverkoop in coronatijden

We stellen nog niet alle tickets ter beschikking omdat we nog niet weten hoeveel personen we kunnen verwelkomen. We kunnen evenmin garanderen dat de plaatsen die je kiest, behouden blijven omdat nog niet duidelijk is aan welke afstandsregels we ons zullen moeten houden.

Het is mogelijk dat er in de loop van de volgende maanden meer tickets beschikbaar gesteld zullen worden. Als een voorstelling die je graag zou bijwonen uitverkocht zou zijn, raden we aan je zeker te registreren op de reservelijst.

We stellen nog niet alle tickets ter beschikking omdat we nog niet weten hoeveel personen we kunnen verwelkomen. We kunnen evenmin garanderen dat de plaatsen die je kiest, behouden blijven omdat nog niet duidelijk is aan welke afstandsregels we ons zullen moeten houden. Het is mogelijk dat er in de loop van de volgende maanden meer tickets beschikbaar gesteld zullen worden. Als een voorstelling die je graag zou bijwonen uitverkocht zou zijn, raden we aan je zeker te registreren op de reservelijst.

Bekendmaking Kloosterstraat 4, 2380 Ravels