Tickets

- Tickets
- Abonnement
- Reducties
- Burenkuur
- Cadeaubon

Tickets

Tickets

Je kan op volgende manieren tickets reserveren of inschrijven:

 • Online (betalen via overschrijving, met bancontact of kredietkaart)
 • Telefonisch, waarbij u kiest uit volgende opties:
  • je vraagt een betaallink en betaalt op die manier, na betaling ontvang je jouw tickets in je mailbox
  • je komt de tickets binnen de vijf dagen contant betalen en ophalen.
 • Aan de balie of het loket:
  • je vraagt een betaallink en betaalt op die manier, na betaling ontvang je jouw tickets in je mailbox
  • je komt de tickets binnen de vijf dagen contant betalen en ophalen.

Tickets, gereserveerd minder dan 14 dagen vóór de voorstelling, moet u ten laatste een half uur voor de voorstelling betalen en afhalen, zoniet worden ze doorverkocht.

Openingsuren en contactgegevens

AbonnementAbonnement

Je krijgt een abonnement van zodra je tickets reserveert voor drie of meer abonnementsvoorstellingen. Je krijgt dan een korting van ongeveer 15 % per ticket.

ReductieReducties

Er zijn reductietarieven voor abonnementshouders (± 15 % korting), groepen vanaf 10 personen (± 15 % korting), -20-jarigen en studenten (± 50 % korting). Het groepstarief kan je niet selecteren als je online tickets reserveert.

Burenkuur

BurenkuurHet je al eens de moeite gedaan om een bezoek te brengen aan de kleinere cultuurcentra in de buurt? In de gemeente Beerse (Vaart) en Oud-Turnhout (De Djoelen) zijn mooie centra met een heel verscheiden en mooi programma. Het is zeker de moeite om eens op Burenkuur te gaan.

Als je voor de drie Burenkuurvoorstellingen tegelijk tickets koopt, krijg je een fenomenale korting. Je betaalt dan voor de drie voorstellingen samen € 40,00 (normale prijs), € 35,00 (voor groepen) of € 25,00 (voor -20-jarigen en studenten).

CadeaubonGeschenkbon

Zoek je een geschenk voor iemand, maar weet je niet goed wat? Wij verkopen ook cadeaubons ter waarde van een bedrag naar jouw keuze. Deze cadeaubons kunnen online of aan het loket ingeruild worden. Je kan ze ook deels inruilen en het restbedrag bewaren voor een volgende keer.