Tickets

- Tickets
- Abonnement
- Reducties
- Burenkuur
- Cadeaubon

TicketsTot onze grote spijt vernemen we zonet dat we de start van onze ticketverkoop moeten uitstellen wegens technische problemen bij onze softwareleverancier. Het is niet duidelijk wanneer deze technische problemen opgelost zullen zijn. We zullen u via onze Facebookpagina, onze e-zine, het Berichtenblad en onze website op de hoogte brengen wanneer we effectief van start kunnen gaan met de ticketverkoop. We hopen samen met u dat we de verkoop spoedig kunnen starten.

Tickets

Je kan op volgende manieren tickets reserveren of inschrijven:

 • Online (betalen via overschrijving, met bancontact of kredietkaart)
 • Telefonisch, waarbij u kiest uit volgende opties:
  • je vraagt een betaallink en betaalt op die manier, na betaling ontvang je jouw tickets in je mailbox
  • je komt de tickets binnen de veertien dagen contant betalen en ophalen.
 • Aan de balie of het loket:
  • je vraagt een betaallink en betaalt op die manier, na betaling ontvang je jouw tickets in je mailbox
  • je komt de tickets binnen de veertien dagen contant betalen en ophalen.

Tickets, gereserveerd minder dan 14 dagen vóór de voorstelling, moet u ten laatste een half uur voor de voorstelling betalen en afhalen, zoniet worden ze doorverkocht.

Openingsuren en contactgegevens

AbonnementAbonnement

Je krijgt een abonnement van zodra je tickets reserveert voor drie of meer abonnementsvoorstellingen. Je krijgt dan een korting van ongeveer 15 % per ticket.

ReductieReducties

Er zijn reductietarieven voor abonnementshouders (± 15 % korting), 65-plussers (± 10 % korting), groepen vanaf 10 personen (± 10 % korting), -20-jarigen en studenten (± 50 % korting).

Burenkuur

BurenkuurHet je al eens de moeite gedaan om een bezoek te brengen aan de kleinere cultuurcentra in de buurt? In de gemeente Beerse ('t Heilaar) en Oud-Turnhout (De Djoelen) zijn mooie centra met een heel verscheiden en mooi programma. Het is zeker de moeite om eens op Burenkuur te gaan.

Je kan tickets bestellen aan de normale prijs of ze toevoegen aan je abonnement voor een mooie korting. Maar best koop je bij ons tickets voor de drie Burenkuurvoorstellingen tegelijk tegen een fenomenale korting. Je betaalt dan voor de drie voorstellingen samen € 45,00 (normale prijs), € 35,00 (voor abonnees, groepen en -65-plussers) of € 25,00 (voor -20-jarigen en studenten).

CadeaubonGeschenkbon

Zoek je een geschenk voor iemand, maar weet je niet goed wat? Wij verkopen ook cadeaubons ter waarde van een bedrag naar jouw keuze.
Cadeaubons zijn echter alleen te koop en in te ruilen aan de balie in het gemeentehuis of het loket van De Wouwer.