Start ticketverkoop De Wouwer

U kan vanaf woensdag 10 juni 2020 om 10.00 uur tickets kopen voor het programma 2020-2021. Dat doe je bij voorkeur online, maar kan ook telefonisch of aan een van onze balies, al raden we dit laatste af.

Je kan vanaf woensdag 10 juni 2020 om 10.00 uur tickets kopen voor het programma 2020-2021. Je koopt je tickets bij voorkeur online, maar het kan ook telefonisch (tel. 014 65 21 55 of 014 65 48 65) of aan een van onze balies (zie verder), al raden we dit laatste af.

We stellen nog niet alle tickets ter beschikking omdat we nog niet weten hoeveel personen we kunnen verwelkomen. We kunnen evenmin garanderen dat de plaatsen die je kiest, behouden blijven omdat nog niet duidelijk is aan welke afstandsregels we ons zullen moeten houden.

Het is mogelijk dat er in de loop van de volgende maanden meer tickets beschikbaar gesteld zullen worden. Als een voorstelling die je graag zou bijwonen uitverkocht zou zijn, raden we aan je zeker te registreren op de reservelijst.

We herhalen dat we afraden om naar één van onze balies te komen. Indien je dat toch wil doen, volgen hier enkele aanbevelingen:

  • Onze balie in het gemeentehuis zal geopend zijn met vrije inloop, je moet dus geen afspraak maken.
  • Onze balie in De Wouwer is verhuisd en bevindt zich voortaan in de bibliotheek, de richtlijnen van de bibliotheek zijn hiervoor van toepassing.
  • Houd steeds 1,5m afstand van anderen en ga geen gesprekken aan met de andere bezoekers.
  • Het dragen van een mondmasker is niet verplicht, maar wel aangeraden.
  • We aanvaarden bij voorkeur geen cashbetalingen. We zijn bezig andere mogelijkheden (Payconiq en Bancontact) te voorzien, maar mogelijk slagen we daar niet tijdig in en geven we de kans later te betalen.
Bekendmaking Kloosterstraat 4, 2380 Ravels