Burenkuur

De Wouwer - 't Heilaar - De Djoelen

Heb je al eens de moeite gedaan om een bezoekje te brengen aan de kleinere cultuurcentra in de onmiddellijke buurt? In de gemeenten Beerse (’t Heilaar) en Oud-Turnhout (De Djoelen) zijn mooie centra met ook een heel verscheiden en mooi programma. Het is zeker de moeite om eens op Burenkuur te gaan.

De volgende voorstellingen bieden we samen aan je aan:

Fred Delfgaauw – In de wachtkamer van de liefde

Fred Delfgaauw

De Wouwer

Theater

De kleurrijke personages in de wachtkamer van de liefde hebben allemaal een verhaal over hun zoektocht naar de liefde. Die zoektocht is ook een zoektocht naar de reden van het bestaan: zonder liefde en de wederkerigheid daarin, lijkt het leven zinloos.

Datum: zaterdag 21 oktober om 20.00 uur

Locatie: De Wouwer (www.dewouwer.be)

 

Tickets: normaal: € 14,00  |   abonnee: € 12,00  |  student/-20: € 7,00

 

Te Gek!? – Open Geest XL

Te GekDe DjoelenMuziektheater

Eén op de vier Belgen krijgt in de loop van zijn leven met ernstige psychische problemen te maken. Rick De Leeuw, Annelies Brosens, Guy Swinnen, Christophe Vekeman en Jan Hautekiet maakten hierover muziektheater.

Datum: vrijdag 15 december om 20.15 uur

Locatie: De Djoelen - www.oud-turnhout.be/oc_de_djoelen

Tickets: normaal: € 23,00  |   abonnee: € 21,00  |  student/-20: € 15,50

 

Bas Birker – JE MOEDER!

Bas Birker't HeilaarComedy

Bas beseft nog maar eens dat stappen wandelen is, terwijl wandelen eigenlijk lopen is, lopen rennen, een kop een tas en een tas een sacoche. Alsof hij het moet uitleggen aan een kind. Zijn kind. Een verknipt kind. Je blijft tenslotte de dochter van nenollander en JE MOEDER!

Datum: donderdag 3 mei om 20.00 uur

Locatie ’t Heilaar - www.heilaar.be

Tickets: normaal: € 15,00  |    abonnee: € 13,00  |  student/-20: € 11,00

BurenkuurBestel losse tickets aan de normale prijs, voeg de voorstellingen toe aan je abonnement en krijg een ruime korting, maar best koop je bij ons tickets voor de drie voorstellingen tegelijk tegen een fenomenale korting: € 45,00 (normaal) - € 35,00 (abonnees) - € 25,00 (-20/studenten).