Burenkuur

De Wouwer - 't Heilaar - De Djoelen

Heb je al eens de moeite gedaan om een bezoekje te brengen aan de kleinere cultuurcentra in de onmiddellijke buurt? In de gemeenten Beerse (’t Heilaar) en Oud-Turnhout (De Djoelen) zijn mooie centra met ook een heel verscheiden en mooi programma. Het is zeker de moeite om eens op Burenkuur te gaan.

De volgende voorstellingen bieden we samen aan je aan:

Buurman - Dans en dwaal

Buurman

De Wouwer

Concert

Films die je ziet met je ogen dicht. Dat is al tien jaar lang het recept van Buurman. Tien jaar: de tijd vliegt. Kom en vier mee. Tien jaar Buurman. Gekaderd in een voorstelling rond hun nieuwe plaat 'Dans en dwaal'.

Datum: zaterdag 6 oktober om 20.00 uur

Locatie: De Wouwer (www.dewouwer.be)

 

Tickets: normaal: € 20,00  |   abonnee: € 18,00  |  student/-20: € 10,00

 

Starbugs Comedy - Crash Boom Bang

De DjoelenStarbugs ComedyComedy

Starbugs Comedy is uw antidepressivum in de sombere novembermaand. Hun eerste volavond show 'Crash Boom Bang' is een combinatie van situatiehumor en woordloze comedy. Zonder rode draad of overtollige woorden, maar met een onweerstaanbaar gevoel voor timing en humor. 

Datum: zaterdag 24 november om 20.00 uur

Locatie: De Djoelen - www.oud-turnhout.be/oc_de_djoelen

Tickets: normaal: € 16,00  |   abonnee: € 14,00  |  student/-20: € 10,00

 

Bruno Vanden Broecke & Peter De Graef - Niet doen!

't HeilaarSometing ElsTheater

Iconisch toneel! Een clash tussen archetypen, een Mythisch treffen, zeg maar ... Van emotie versus ratio, fantasie versus werkelijkheid. Het vragen wordt in vraag gesteld. 'Niet doen!' is theater van en door twee klasbakken. 

Datum: woensdag 29 mei om 20.15 uur

Locatie ’t Heilaar - www.heilaar.be

Tickets: normaal: € 18,00  |    abonnee: € 16,00  |  student/-20: € 15,00

 

BurenkuurBestel losse tickets aan de normale prijs, voeg de voorstellingen toe aan je abonnement en krijg een ruime korting, maar best koop je bij ons tickets voor de drie voorstellingen tegelijk tegen een fenomenale korting: € 45,00 (normaal) - € 35,00 (abonnees) - € 25,00 (-20/studenten).